Marta Simó


Doctoranda del Departament de Sociologia de la UAB amb la Tesi: “Abordatge del coneixement sobre l’Holocaust a l’Estat Espanyol. Des d’una perspectiva històrica i una perspectiva sociològica”, dirigida pel Dr. Joan Estruch i el Dr. Joan B. Culla. Anteriorment Màster en Estudis de l’Europa Central i de l’Est, en l’especialitat d’Identitats Jueves i Holocaust per la Universitat Jagellonska de Cracòvia amb la Tesis: “Teaching about the Holocaust in Catalonia” [Ensenyament sobre l’Holocaust a Catalunya] (2005) i postgraduada en Judaica i Holocaust per la Universitat Estatal de Moscou (2010). I abans Dip HE en Llengües Estrangeres i Empresa per la  Universitat West Midlands (1989) i postgraduada en Relacions Internacionals per la Universitat Estatal de Kiev (1991). Des del 2012 membre del grup ISOR.


Contribucions

2017. (With Eckmann, M., Stevick, D., & Ambrosewicz-Jacobs, J) S. Research in Teaching and Learning about the Holocaust. A dialogue beyond borders. Berlin: Metropol Verlag.

2016. Challenges for Memory, Teaching and Learning about the Holocaust in Spain in Bystanders, Rescuers or Perpetrators”. IHRA.

2015. Дев’ята мiжнародна конференцiя «уроки голокосту та сучасна Росiя. Голокост i cучаснiст. 1 (13)

2015. ITS, Spain and the Holocaust. In yearbook 2015 „Freilegungen – Spiegelungen der NS-Verfolgung und ihrer Konsequenzen“ . Wallsteinverlag. 

2009. “Испания”. ХОЛОКОСТ НА ТЕРРИТОРИИ СССР. Энциклопедия. РОССПЭН.


Àrees d'interès

Holocaust i altres genocidis

Sociologia de la memòria, la cultura i les identitats

Educació en Drets Humans


Docència

Col·laboració en diversos màsters i postgraus impartint docència sobre Holocaust, Educació sobre l’Holocaust i altres genocidis, i Memòria

Docent a la Facultat d’Econòmiques de la Universitat Estatal Humanitària de Moscou


Dades de contacte