Investigacions en sociologia de la religió

S’inaugura a Barcelona el Congrés de la International Society for the Sociology of Religion 2019

0

S’inaugura a Barcelona el Congrés de la International Society for the Sociology of Religion organitzat conjuntament pel grup ISOR de la Universitat Autònoma de Barcelona i el grup GRECS de la Universitat de Barcelona. Aquesta edició tindrà com a tema: La relació de la Religió i l’espiritualitat amb la política.

Més de 500 acadèmics seran a Barcelona entre el 9 i el 12 de juliol on tractaran una enorme varietat de temes sobre sociologia de la religió, tals com l’emergència d’una nova pluralitat religiosa, l’increment de les discriminacions per motius religiosos com l’antisemitisme i la islamofòbia o la visibilitat de noves espiritualitats i moviments religiosos entre molts d’altres.

L’acte institucional del Congrés ha tingut lloc al hall del CCCB i ha comptat amb la presència de la Directora de l’ISOR, Dra. Mar Griera, dels Vice-rectors de la Universitat de Barcelona, Sr. Francesc Xavier Roigé Ventura i de la Universitat Autònoma de Barcelona, Sr. Javier Lafuente,  i de la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, la Hble. Sra. Ester Capella i Farré, els quals han remarcat la importància de poder abordar aquests temes de manera científica en una ciutat com Barcelona.

Tot seguit, ha tingut lloc una taula rodona amb el títol: Fronteres difuses: La Religió a la intersecció de l’espiritualitat, la cultura i la política de la mà d’Anna Fedele (CRIA-Lisbon University Institute); Julia Martínez-Ariño (University of Groningen) Roger Sansi (Universitat de Barcelona); i Avi Astor (ISOR Universitat Autònoma de Barcelona)  i moderada per la Dra. Mar Griera.

35TH BIENNIAL ISSR CONFERENCE, BARCELONA, 2019

Comparteix.

Feu un comentari