Teuta Stipisic


Teuta Stipišić va estudiar Sociologia la Facultat d’Humanitats i Ciències socials, al Departament d’Investigació en Sociologia de la Universitat d Split, Croàcia. Va llicenciar-se l’any 2014 amb un treball titulat “Vida a la ciutat i vida a l’illa: semblances i diferències” y va acabar el màster l’any 2016 amb un treball de recerca etnogràfica en sociologia de la religió titulat “Seguint la Creu: Etnografia de la processó religiosa a l’Illa de Hvar.

Mentre cursava la llicenciatura a la Universitat de Split, va participar en diverses investigacions i projectes, essent un d’aquests: “La sexualitat dels joves: la investigació sociològica del comportament sexual en els joves a la ciutat de Split, Croàcia” entre l’any 2001 i el 2013; i també en un altre en col·laboració amb el professor Vlaho Kovacevic de la Facultat de Filosofia de Split, amb el qual va realitzar una investigació sobre religió folk a Croàcia que es va presentar en el curs “Futur de la religió. Cap a una ètica global” al Centre Internacional d’Estudis Avançats (IUC) a Dubrovnik (27 d’abril – 1 de maig  de 2015).

Al febrer de 2017 va començar les pràctiques Erasmus al Grup d’Investigacions en Sociologia de la Religió (ISOR) de la UAB, sota la tutela de Maria del Mar Griera Llonch, amb una duració de 4 mesos, treballant  en diversos projectes. A partir del gener de 2018 ha passat a formar part del grup, treballant en el projecte “Mapa religiós de Catalunya” per a la DGAR de la Generalitat de Catalunya.


Àrees d'interès

Sociologia de la religió

Religió popular

Sociologia de peregrinacions

Sociologia de la joventut

Sociologia urbana


Dades de contacte